Avocat Soare Madalina

„Experienta nu se castiga prin simpla trecere a timpului... Avocatura inseamna, deopotriva, a sti si a putea, adica a sti ce trebuie sa faci si a putea sa faci.”
Mircea I. Manolescu


Avocat Madalina Soare

Madalina a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Craiova in anul 2005, cu lucrarea de diploma la disciplina Dreptul Muncii, tema lucrarii fiind: „Dreptul international al muncii”.
Madalina a obtinut Bursa Erasmus – Socrates pentru Franta, Universitatea din Lyon – „Universite Jean Moulin Lyon III” , unde a studiat in perioada 2004 - 2005.
A absolvit cursurile de Masterat - specializarea Dreptul Afacerilor, la Universitatea Dimitrie Cantemir, Bucuresti (2005 – 2007).
In perioada 2006 - 2010 a fost avocat asociat in cadrul Societatii Civile de Avocati „Dutescu si Asociatii” unde a desfasurat activitate de consultanta si litiganta in spete civile, comerciale si piata de capital.
Incepand cu anul 2010 pana in Iunie 2012, Madalina a ocupat pozitia de avocat senior la „Fine Law – Patrascanu & Asociatii” unde s-a ocupat de consultanta si litigii cu preponderenta in materie comerciala, dreptul muncii si drept administrativ.
Ca avocat senior, pe langa activitatea juridica desfasurata, a sustinut doua conferinte de mare amploare desfasurate la Bucuresti (08.02.2012) si Constanta (04.05.2012) sub denumirea „Retrospectiva anului 2011 in legislatia muncii”, a scris articole de specialitate si a condus ateliere practice de lucru pentru clientii si potentialii clienti ai firmei, in cadrul acestor ateliere participand un numar de 10-15 persoane, subiectele dezbatute fiind din materia dreptului muncii.
Madalina are o experienta de 7 ani in domeniul avocaturii, devenind membru al Baroului Bucuresti in Aprilie 2006.
Vorbeste limbile franceza si engleza.
Date de contact: ms@avocatsoare.ro; Tel: 0724.268.393

Avocat Leaota Ana Sonia

Sonia a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 2003, cu lucrarea de diploma la disciplina Dreptul Administrativ.
A absolvit cursurile de Masterat - „Politici Sociale Europene” - Institutul Social ,,Ovidiu Sincai”, Bucuresti, (2006 – 2007).
In perioada 2004 - 2008 a fost avocat in cadrul Cabinetului de avocat „Deleanu Ioan”, coordonat de avocat Deleanu Ioan – membru al Baroului Bucuresti, unde a desfasurat activitate de consultanta si litigii in spete civile, comerciale, dreptul muncii si administrativ.
Incepand cu anul 2008 si pana in Aprilie 2011, Sonia a ocupat pozitia de avocat in cadrul Cabinetului de avocat „Miu Andreea Mihaela”, coordonat de avocat Miu Andreea Mihaela – membru al Baroului Bucuresti, unde s-a ocupat de consultanta si litigii cu preponderenta in materie comerciala, dreptul muncii si drept administrativ.
Ca avocat, pe langa activitatea juridica desfasurata, a participat la Conferintele „Retrospectiva anului 2011 in legislatia muncii” desfasurate la Bucuresti (08.02.2012) si la Constanta (04.05.2012), a scris articole de specialitate si a condus ateliere practice de lucru pentru clientii si potentialii clienti ai cabinetului.
In prezent Sonia este avocat titular in cadrul Cabinetului de Avocat ,,Leaota Ana Sonia”, coordonand o echipa care constientizeaza ca, a fi avocat nu inseamna o simpla profesie, ci implica profesionalism, vocatie si daruire in infaptuirea actului de justitie.
Sonia are o experienta de peste 8 ani in domeniu, devenind membru al Baroului Bucuresti in Februarie 2004.
Date de contact: sl@avocatsoare.ro; Tel: 0723.718.528